Preporuči članak:

 

 

 

SAOPŠTENJE / SAOPĆENJE
Mostar, 14.12.2012


URIO «MOJ DOM »Mostar održala sjednicu

 

MOSTAR - Udruženje raseljenih i izbjeglih osoba iz Mostara «MOJ DOM» održalo je svoju sjednicu u Mostaru dana 14.12.2011. godine. Sjednicom je predsjedavao Muradif Kurtović predsjednik udruženja. Osnovna tema sjednice je bila krivična prijava koju je Udruženje „MOJ DOM „ podnijelo protiv gradonačelnika i Grada Mostara za nenamjensko trošenje sredstava za povratak.

Početku sjednice prisustvovala je  gospođa Mirhunisa Zukić, predsjednica Unije za održivi povratak i integracije u BiH (UZOPIuBIH) koja se obratila prisutnima i tom prilikom iskazala podršku Udruženju i poželjela sreću u planiranim aktivnostima.


Mostar, 14.12.2011
.

....................................................................................................................................Photo: UZOPIBIH

 

 

 Kontakt
informacije:


Telefon: 00387 33 239 604
Telefon: 00387 33 239 605
Fax: 00387 33 922 513

E-mail: uzopi@bih.net.ba
E-mail: ured@uzopibih.com.ba


Adresa:
Mihrivode 59
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

www.uzopibih.com.ba

https://www.youtube.com/UZOPI

https://www.facebook.com/uzopiubih

 


Članice Unije:

Unija u svom sastavu okuplja lokalna udruženja/ udruge, lokalne nevladine organizacije, kao i ostale organizacije civilnog društva kako u BiH, tako i van nje.
www.uzopibih.com.ba/clanice

Broj članica Unije:

 

POSTANITE ČLANICA UNIJE
Odlukom Statuta Unije za održivi povratak i integracije u Bosni i Hercegovini omogućen je pristup Uniji svim udruženjima-udrugama izbjeglica, raseljenih lica i povratnika, kao i ostalim nevladinim organizacijama (NVO) u BIH i regionu.
www.uzopibih.com.ba/clanstvo

 


Članstvo Unije:

Unija posjeduje specijalni konsultativni status pri Ekonomskom i Socijalnom Savjetu Ujedinjenih Nacija (od 1997)

 

 

 


Pratite nas na: